Menu
Shporta e blerjeve 0

Pistë elektrike për vrapimin, transporti falas

 • Lek 325,000
 • Ruaj Lek 260,000

X

Pistë elektrike për vrapimin, transporti falas

Nëse dëshironi të porositni produktin nëpërmjet telefonit, ju lutemi shkruani të dhënat tuaja dhe operatori ynë do t'ju telefonojë brenda 24 orëve. Thirrja është falas.
Pagesën e produktit mund ta bëni gjatë dorëzimit në adresën tuaj shtëpiake.
Dorëzimi brenda Shqipërinë është falas.

Dërgo

Keni zgjedhur opcionin e porositjes nëpërmjet TELEFONIT.
Të dhënat tuaja (emri, mbiemri dhe numri) janë ruajtur me sukses.
Operatori ynë do t’ju telefonojë brenda 24 orëve. Qendra operative e “Megazbritje”-s ndodhet në Kroaci, prandaj do të pranoni një thirrje me prefiks kroat. Thirrja është falas.
Pagesën e produktit mund ta bëni gjatë dorëzimit në adresën tuaj shtëpiake.
Dorëzimi brenda Shqipërinë është falas.

Shkruani të dhënat për dorëzimin:
Dërgo
Të dhënat tuaja janë ruajtur me sukses.

Shkruani adresën e email-it në qoftë se e keni një të tillë, në mënyrë që të mund t'ju kontaktojmë në rast të ndryshimeve.

Dërgo

Faleminderit për porosinë tuaj!


  80% zbritje në pistë elektrike për vrapim, transporti falas - paguani 65 000 Lek në vend të 325 000 Lek (Mundësia e pagesës kesh pas pranimit)

  Prodhon dhe transporton: Megazbritje.al (depo në Shqipëri)

  Shërbimi Postar është Falas.
  Dorëzimi bëhet vetëm përm për Shqipëri.

  Produkti do të arrijë në adresën tuaj brenda 3-4 dite.

  • Mundësia shtesë e porositjes nëpërmjet TELEFONIT është e dhënë, për të porositur klikoni në fushë “Porositni nëpërmjet telefonit”
  • Mundësitë e pagesës: me kartel bankare ose gjatë dorëzimit (kesh)
  • Nëse e porosisni produktin me mundësinë e pagesës gjatë dorëzimit, produkti do të dërgohet në adresën tuaj brenda 3-4 dite, dhe pagesen mund ta bëni pas marrjes së produktit
  • Mund ta merrni produktin ekskluzivisht duke e pranuar at në adresën tuaj të shtëpisë
  • Oferta përfshinë:
  • 1x pistë elektrike profesionale për vrapim
  • Produkti është i ri
  • Karakteristikat e produktit:
  • Ngjyra: e zezë
  • Përmasat: 130 cm (lartësia) x 163 cm (gjatësia) x 59 cm (gjerësia)
  • Shpejtësia: 0.8 - 14 km/h
  • Fuqia e motorit: 3.0 HP 
  • LCD ekran 
  • Mund të paloset
  • Këndi i pistes mund të rregullohet nga 0-15 °
  • Portë USB për MP3 dhe zërues
  • Pesha e produktit: 65 kg
  • Pesha maksimale e përdoruesit: 130 kg
  • Garancioni: 1 vit

  Për çfarëdo pyetje shtesë, jemi në dispozicionin tuaj në e-mailin info@megazbritje.al dhe tel. 00385/21 471-044 (qendra operative në Kroaci)


  Gjithashtu ju rekomandojmë