Menu
Shporta e blerjeve 0

Stilolaps dekorativ për të dekoruar ëmbëlsira dhe biskota

 • Lek 1,695
 • Ruaj Lek 855

X

Stilolaps dekorativ për të dekoruar ëmbëlsira dhe biskota

Nëse dëshironi të porositni produktin nëpërmjet telefonit, ju lutemi shkruani të dhënat tuaja dhe operatori ynë do t'ju telefonojë brenda 24 orëve. Thirrja është falas.
Pagesën e produktit mund ta bëni gjatë dorëzimit në adresën tuaj shtëpiake.
Dorëzimi brenda Shqipërinë është falas.

Dërgo

Keni zgjedhur opcionin e porositjes nëpërmjet TELEFONIT.
Të dhënat tuaja (emri, mbiemri dhe numri) janë ruajtur me sukses.
Operatori ynë do t’ju telefonojë brenda 24 orëve. Qendra operative e “Megazbritje”-s ndodhet në Kroaci, prandaj do të pranoni një thirrje me prefiks kroat. Thirrja është falas.
Pagesën e produktit mund ta bëni gjatë dorëzimit në adresën tuaj shtëpiake.
Dorëzimi brenda Shqipërinë është falas.

Shkruani të dhënat për dorëzimin:
Dërgo
Të dhënat tuaja janë ruajtur me sukses.

Shkruani adresën e email-it në qoftë se e keni një të tillë, në mënyrë që të mund t'ju kontaktojmë në rast të ndryshimeve.

Dërgo

Faleminderit për porosinë tuaj!


  50% zbritje në stilolaps dekorativ për të dekoruar ëmbëlsira dhe biskota, transporti falas - të paguajë 840 Lek në vend të 1695 Lek

  Prodhon dhe transporton: megazbritje.al
  Transport falas brenda 14-21 ditëve për të gjithë Shqipërinë 
  Transporti është i mundur vetëm për Shqipëri

  • Mundësitë e pagesës: me kartel bankare ose gjatë dorëzimit (kesh)
  • Nëse keni porositur produktin me mundësinë e pagesës gjatë dorëzimit, produkti do të arrijë në adresën tuaj brenda 14 deri në 21 ditë dhe mund të bëni pagesën gjatë marrjes së produktit
  • Pagesa është e mundur me kartelat vijuese: Visa, Maestro, MasterCard, American Express
  • Mund ta merrni produktin ekskluzivisht duke e pranuar at në adresën tuaj të shtëpisë
   • Oferta përfshin:
   • 1 stilolaps dekorativ për të dekoruar ëmbëlsira dhe biskota
   • Stilolapsi ka dy vazhdesa për të shkruar trashësi prej 1 mm dhe 1.5 mm
   • Materiali: plastike dhe silikoni
   • Përmasat: 15 cm Gjatësia lapsit , diameteri 3 cm
   • Ngjyra: silolapsi i bardhë me shtesat e kuqe

   Për çfarëdo pyetje shtesë, jemi në dispozicionin tuaj në e-mailin
   info@megazbritje.al dhe tel. 00385/21 471-044 (qendra operative në Kroaci)
    


   Gjithashtu ju rekomandojmë