Menu
Shporta e blerjeve 0

Ankesat dhe pyetjet

Qëllimi ynë është që të jeni gjithmonë të lumtur me blerjen, kështu që politika e reklamimit të Megazbritje-it është shumë e thjeshtë.

Dërgoni të gjitha vërejtjet, ankesat dhe pyetjet tuaja në adresën e emailit info@megazbritje.com

Ekipi ynë do të bëjë gjithçka për të eliminuar të gjitha problemet e mundshme dhe për t’u përgjigjur në pyetjet tuaja sa më shpejtë që është e mundshme.

Në rastin e një ankese, blerësi do të bartë shpenzimet e kthimit të produktit.