Menu
Shporta e blerjeve 0

furçë Dtangler për krehje të flokëve pa këputje

 • Lek 3,067
 • Ruaj Lek 1,541

X

furçë Dtangler për krehje të flokëve pa këputje

Nëse dëshironi të porositni produktin nëpërmjet telefonit, ju lutemi shkruani të dhënat tuaja dhe operatori ynë do t'ju telefonojë brenda 24 orëve. Thirrja është falas.
Pagesën e produktit mund ta bëni gjatë dorëzimit në adresën tuaj shtëpiake.
Dorëzimi brenda Shqipërinë është falas.

Dërgo

Keni zgjedhur opcionin e porositjes nëpërmjet TELEFONIT.
Të dhënat tuaja (emri, mbiemri dhe numri) janë ruajtur me sukses.
Operatori ynë do t’ju telefonojë brenda 24 orëve. Qendra operative e “Megazbritje”-s ndodhet në Kroaci, prandaj do të pranoni një thirrje me prefiks kroat. Thirrja është falas.
Pagesën e produktit mund ta bëni gjatë dorëzimit në adresën tuaj shtëpiake.
Dorëzimi brenda Shqipërinë është falas.

Shkruani të dhënat për dorëzimin:
Dërgo
Të dhënat tuaja janë ruajtur me sukses.

Shkruani adresën e email-it në qoftë se e keni një të tillë, në mënyrë që të mund t'ju kontaktojmë në rast të ndryshimeve.

Dërgo

Faleminderit për porosinë tuaj!


  50% zbritje në furçë Dtangler për krehje të shpejt dhe të lehtë të flokëve pa këputje (shih videon), transporti falas - paguaj 1526 Lek në vend të 3067 Lek

  Shikoni videon e produktit këtu KËTU

  Prodhon dhe transporton: megazbritje.al
  Transport falas brenda 14-21 ditëve për të gjithë Shqipërinë 
  Transporti është i mundur vetëm për Shqipëri

  • Mundësitë e pagesës: me kartel bankare ose gjatë dorëzimit (kesh)
  • Nëse keni porositur produktin me mundësinë e pagesës gjatë dorëzimit, produkti do të arrijë në adresën tuaj brenda 14 deri në 21 ditë dhe mund të bëni pagesën gjatë marrjes së produktit
  • Pagesa është e mundur me kartelat vijuese: Visa, Maestro, MasterCard, American Express
  • Mund ta merrni produktin ekskluzivisht duke e pranuar at në adresën tuaj të shtëpisë
   • Oferta përfshin:
   • 1 Furçë Dtangler
   • Lejon krehjene flokëve pa këputje të flokëve
   • Dizajni modern plus bën krehjen e flokëve më praktike dhe më e lehtë
   • Posaçërisht kanë aftësinë unike për të zgjidhë nyjet e flokëve
   • Të përshtatshme për krehjen e flokëve lagëta apo të thata, të hollë apo të trashë
   • Minimizon thyerje e flokëve dhe masazhon kokën
   • Përmasat: Gjatësia 18.5 cm gjerësia 8.2 cm, lartësia 3.5 cm

    Për çfarëdo pyetje shtesë, jemi në dispozicionin tuaj në e-mailin info@megazbritje.al dhe tel. 00385/21 471-044 (qendra operative në Kroaci)


    Gjithashtu ju rekomandojmë