Menu
Shporta e blerjeve 0

Kolltuk masazhues profesional, transporti falas

 • Lek 210,500
 • Ruaj Lek 155,500

X

Kolltuk masazhues profesional, transporti falas

Nëse dëshironi të porositni produktin nëpërmjet telefonit, ju lutemi shkruani të dhënat tuaja dhe operatori ynë do t'ju telefonojë brenda 24 orëve. Thirrja është falas.
Pagesën e produktit mund ta bëni gjatë dorëzimit në adresën tuaj shtëpiake.
Dorëzimi brenda Shqipërinë është falas.

Dërgo

Keni zgjedhur opcionin e porositjes nëpërmjet TELEFONIT.
Të dhënat tuaja (emri, mbiemri dhe numri) janë ruajtur me sukses.
Operatori ynë do t’ju telefonojë brenda 24 orëve. Qendra operative e “Megazbritje”-s ndodhet në Kroaci, prandaj do të pranoni një thirrje me prefiks kroat. Thirrja është falas.
Pagesën e produktit mund ta bëni gjatë dorëzimit në adresën tuaj shtëpiake.
Dorëzimi brenda Shqipërinë është falas.

Shkruani të dhënat për dorëzimin:
Dërgo
Të dhënat tuaja janë ruajtur me sukses.

Shkruani adresën e email-it në qoftë se e keni një të tillë, në mënyrë që të mund t'ju kontaktojmë në rast të ndryshimeve.

Dërgo

Faleminderit për porosinë tuaj!


  73% zbritje në kolltuk masazhues profesional, transporti falas - paguani 55 000 Lek në vend të 210 500 Lek (Mundësia e pagesës kesh pas pranimit)

  Prodhon dhe transporton: Megazbritje.al (depo në Shqipëri)
  Shërbimi Postar është Falas.
  Dorëzimi bëhet vetëm përm për Shqipëri.
  Produkti do të arrijë në adresën tuaj brenda 2-3 dite.

  • Mundësia shtesë e porositjes nëpërmjet TELEFONIT është e dhënë, për të porositur klikoni në fushë “Porositni nëpërmjet telefonit”
  • Mundësitë e pagesës: me kartel bankare ose gjatë dorëzimit (kesh)
  • Nëse e porosisni produktin me mundësinë e pagesës gjatë dorëzimit, produkti do të dërgohet në adresën tuaj brenda 2-3 dite, dhe pagesen mund ta bëni pas marrjes së produktit
  • Mund ta merrni produktin ekskluzivisht duke e pranuar at në adresën tuaj të shtëpisë
  • Produkti do të dërgohet në adresën tuaj pas një marrëveshje telefonike në lidhje me kohën e dorëzimit
  • Ne do të telefonojmë nga numri i telefonit: +355 442 008 92
  • Oferta përfshinë:
  • 1x kolltuk masazhues profesional
  • Produkti është i ri
  • Karakteristikat e produktit:
  • Ngjyra: e zezë
  • Dimensionet e kutisë: 97x74x62 cm
  • Fuqia: 90W
  • Materiali: Eko lëkurë
  • Masazhim i qafës, shpatullave, shpines dhe belit: 6 sfera masazhi që lëvizin lart/poshtë
  • Masazh me shtrëngim, me goditje të lehta dhe masazh sinkronizuar
  • Mundësi për të rregulluar pozicionin e mbështetëses për shpinë dhe mbështetjes për këmbët
  • Masazh i prapanicës: masazh vibrues
  • Masazh i pulpave të këmbës: mekanizmat masazhues për masazh me shtrëngim dhe masazh me lëvizje rrëshqitëse në rënie
  • Cilindër masazhues rrotullues për masazhim të këmbëve
  • Optimal edhe për masazh shiatsu
  • Rekomandohet për të stimuluar qarkullimin e gjakut
  • Largon lodhjen e muskujve
  • Garancini: 2 vjet

  Për çfarëdo pyetje shtesë, jemi në dispozicionin tuaj në e-mailin info@megazbritje.al dhe tel. +355 442 008 92

  Link: Komentet në Facebook


  Gjithashtu ju rekomandojmë