Menu
Shporta e blerjeve 0

Lodër muzike për fëmijë "Apple Guitar" ngjyrë e kuqe , transporti falas

 • Lek 3,766
 • Ruaj Lek 2,236

X

Lodër muzike për fëmijë "Apple Guitar" ngjyrë e kuqe , transporti falas

Nëse dëshironi të porositni produktin nëpërmjet telefonit, ju lutemi shkruani të dhënat tuaja dhe operatori ynë do t'ju telefonojë brenda 24 orëve. Thirrja është falas.
Pagesën e produktit mund ta bëni gjatë dorëzimit në adresën tuaj shtëpiake.
Dorëzimi brenda Shqipërinë është falas.

Dërgo

Keni zgjedhur opcionin e porositjes nëpërmjet TELEFONIT.
Të dhënat tuaja (emri, mbiemri dhe numri) janë ruajtur me sukses.
Operatori ynë do t’ju telefonojë brenda 24 orëve. Qendra operative e “Megazbritje”-s ndodhet në Kroaci, prandaj do të pranoni një thirrje me prefiks kroat. Thirrja është falas.
Pagesën e produktit mund ta bëni gjatë dorëzimit në adresën tuaj shtëpiake.
Dorëzimi brenda Shqipërinë është falas.

Shkruani të dhënat për dorëzimin:
Dërgo
Të dhënat tuaja janë ruajtur me sukses.

Shkruani adresën e email-it në qoftë se e keni një të tillë, në mënyrë që të mund t'ju kontaktojmë në rast të ndryshimeve.

Dërgo

Faleminderit për porosinë tuaj!


  59% zbritje në lodër muzike për fëmijë "Apple Guitar" ngjyrë e kuqe , transporti falas - paguaj 1530 Lek në vend të 3766 Lek

  Prodhon dhe transporton: megazbritje.al
  Transport falas brenda 14-21 ditëve për të gjithë Shqipërinë 
  Transporti është i mundur vetëm për Shqipëri

  • Mundësitë e pagesës: me kartel bankare ose gjatë dorëzimit (kesh)
  • Nëse keni porositur produktin me mundësinë e pagesës gjatë dorëzimit, produkti do të arrijë në adresën tuaj brenda 14 deri në 21 ditë dhe mund të bëni pagesën gjatë marrjes së produktit
  • Pagesa është e mundur me kartelat vijuese: Visa, Maestro, MasterCard, American Express
  • Mund ta merrni produktin ekskluzivisht duke e pranuar at në adresën tuaj të shtëpisë
   • Oferta përfshin:
   • 1 Lodër muzikore për fëmijë "Apple guitar" ngjyra e kuqe
   • Lodra ofron mundësinë e luajtur bateri, duke dëgjuar shënimet, meloditë e fëmijëve regjistruara të, numrat, tinguj, tinguj të kafshëve
   • Lodra është ndezur në ngjyra të ndryshme duke punuar
   • Lodra stimulon zhvillimin e seancës, aftësitë motorike dhe perceptimin dhe imagjinatës
   • Për lodër është e nevojshme bateria 1.5V 3xAA (nuk përfshihen)
   • Përmasat: 45,5x22,5x5cm
   • Ngjyra: e kuqe
   • Paraqitjen e produktit  shihni në galerin e fotove

    Për çfarëdo pyetje shtesë, jemi në dispozicionin tuaj në e-mailin info@megazbritje.al dhe tel. 00385/21 471-044 (qendra operative në Kroaci)


    Gjithashtu ju rekomandojmë