Menu
Shporta e blerjeve 0
Makinë Land Rover lodër me drita LED, muzikë dhe efektet reale

Makinë Land Rover lodër me drita LED, muzikë dhe efektet reale

 • Lek 3,062
 • Ruaj Lek 1,539

X

Makinë Land Rover lodër me drita LED, muzikë dhe efektet reale

Nëse dëshironi të porositni produktin nëpërmjet telefonit, ju lutemi shkruani të dhënat tuaja dhe operatori ynë do t'ju telefonojë brenda 24 orëve. Thirrja është falas.
Pagesën e produktit mund ta bëni gjatë dorëzimit në adresën tuaj shtëpiake.
Dorëzimi brenda Shqipërinë është falas.

Dërgo

Keni zgjedhur opcionin e porositjes nëpërmjet TELEFONIT.
Të dhënat tuaja (emri, mbiemri dhe numri) janë ruajtur me sukses.
Operatori ynë do t’ju telefonojë brenda 24 orëve. Qendra operative e “Megazbritje”-s ndodhet në Kroaci, prandaj do të pranoni një thirrje me prefiks kroat. Thirrja është falas.
Pagesën e produktit mund ta bëni gjatë dorëzimit në adresën tuaj shtëpiake.
Dorëzimi brenda Shqipërinë është falas.

Shkruani të dhënat për dorëzimin:
Dërgo
Të dhënat tuaja janë ruajtur me sukses.

Shkruani adresën e email-it në qoftë se e keni një të tillë, në mënyrë që të mund t'ju kontaktojmë në rast të ndryshimeve.

Dërgo

Faleminderit për porosinë tuaj!


  50% zbritje në makinë Land Rover lodër me drita LED, muzikë dhe efektet reale, transporti falas - paguaj 1523 Lek në vend të 3062 Lek

  Prodhon dhe transporton: megazbritje.al
  Transport falas brenda 14-21 ditëve për të gjithë Shqipërinë 
  Transporti është i mundur vetëm për Shqipëri

  • Mundësitë e pagesës: me kartel bankare ose gjatë dorëzimit (kesh)
  • Nëse keni porositur produktin me mundësinë e pagesës gjatë dorëzimit, produkti do të arrijë në adresën tuaj brenda 14 deri në 21 ditë dhe mund të bëni pagesën gjatë marrjes së produktit
  • Pagesa është e mundur me kartelat vijuese: Visa, Maestro, MasterCard, American Express
  • Mund ta merrni produktin ekskluzivisht duke e pranuar at në adresën tuaj të shtëpisë
   • Oferta përfshin:
   • 1 Land Rover makinë lodër
   • Makina lodër  lëviz drejtë dhe të rrumbullakët dhe ka një sensor për të zbuluar pengesat dhe ndryshon drejtimin, kur ajo ballafaqohet me një pengesë
   • Është e nevojshme për të hequr unaza mbrojtëse me çelës rrotullues për të lejuar lëvizjen e automjeteve,
   • Lodëra luan dhe prodhon efekte të shëndosha nga dritat e trafikut dhe 4D Led dritat me ngjyra
   • On / off ndërprerës
   • Për lodër nevoitet bateri 1.5V 3xAA (nuk përfshihen)
   • Dimensionet: 23x11x12 cm
   • Paraqitjen e produktit, shikoni galerinë e fotografive

   Për çfarëdo pyetje shtesë, jemi në dispozicionin tuaj në e-mailin info@megazbritje.al dhe tel. 00385/21 471-044 (qendra operative në Kroaci)


   Gjithashtu ju rekomandojmë