Menu
Shporta e blerjeve 0

Termometër infra të kuqe me 5 funksione - në sekond mat temperaturën e ballit, veshit

 • Lek 6,705
 • Ruaj Lek 4,156

X

Termometër infra të kuqe me 5 funksione - në sekond mat temperaturën e ballit, veshit

Nëse dëshironi të porositni produktin nëpërmjet telefonit, ju lutemi shkruani të dhënat tuaja dhe operatori ynë do t'ju telefonojë brenda 24 orëve. Thirrja është falas.
Pagesën e produktit mund ta bëni gjatë dorëzimit në adresën tuaj shtëpiake.
Dorëzimi brenda Shqipërinë është falas.

Dërgo

Keni zgjedhur opcionin e porositjes nëpërmjet TELEFONIT.
Të dhënat tuaja (emri, mbiemri dhe numri) janë ruajtur me sukses.
Operatori ynë do t’ju telefonojë brenda 24 orëve. Qendra operative e “Megazbritje”-s ndodhet në Kroaci, prandaj do të pranoni një thirrje me prefiks kroat. Thirrja është falas.
Pagesën e produktit mund ta bëni gjatë dorëzimit në adresën tuaj shtëpiake.
Dorëzimi brenda Shqipërinë është falas.

Shkruani të dhënat për dorëzimin:
Dërgo
Të dhënat tuaja janë ruajtur me sukses.

Shkruani adresën e email-it në qoftë se e keni një të tillë, në mënyrë që të mund t'ju kontaktojmë në rast të ndryshimeve.

Dërgo

Faleminderit për porosinë tuaj!


  62% zbritje në termometër infra të kuqe me 5 funksione - në sekond mat temperaturën e ballit, veshit, ushqimit dhe lëngjeve për fëmijë, ajrit të dhomës dhe ka një funksion të orës, transporti falas - paguaj 2549 Lek në vend të 6705 Lek

  Prodhon dhe transporton: megazbritje.al
  Transport falas brenda 14-21 ditëve për të gjithë Shqipërinë 
  Transporti është i mundur vetëm për Shqipëri

  • Mundësitë e pagesës: me kartel bankare ose gjatë dorëzimit (kesh)
  • Nëse keni porositur produktin me mundësinë e pagesës gjatë dorëzimit, produkti do të arrijë në adresën tuaj brenda 14 deri në 21 ditë dhe mund të bëni pagesën gjatë marrjes së produktit
  • Pagesa është e mundur me kartelat vijuese: Visa, Maestro, MasterCard, American Express
  • Mund ta merrni produktin ekskluzivisht duke e pranuar at në adresën tuaj të shtëpisë
   • Oferta përfshin:
   • 1 termometër infra të kuqe dixhital
   • 1 bateri 
   • stand praktike
   • 5 Funksioni termometër:
   • mat temperaturën në kok
   • mat temperaturën në vesh
   • mat temperaturën e ushqimit dhe lëngjeve për fëmijë
   • mat temperaturën e ajrit
   • ka një funksion të orës
   • Karakteristikat e produktit:
   • Kontrollon temperaturën nga 10 në 40 ⁰C
   • ekran LCD
   • I përshtatshëm për fëmijët dhe të rriturit
   • Signal me zë
   • Lehtë për t'u përdorur -  menaxhohet me një buton
   • Garancioni në Produkt është 1 vit

   Për çfarëdo pyetje shtesë, jemi në dispozicionin tuaj në e-mailin info@megazbritje.al dhe tel. 00385/21 471-044 (qendra operative në Kroaci)


   Gjithashtu ju rekomandojmë