Menu
Shporta e blerjeve 0

matse digjitale ushqimore, e cila mat fibra për 999 artikuj ushqimore,

 • Lek 6,822
 • Ruaj Lek 4,778

X

matse digjitale ushqimore, e cila mat fibra për 999 artikuj ushqimore,

Nëse dëshironi të porositni produktin nëpërmjet telefonit, ju lutemi shkruani të dhënat tuaja dhe operatori ynë do t'ju telefonojë brenda 24 orëve. Thirrja është falas.
Pagesën e produktit mund ta bëni gjatë dorëzimit në adresën tuaj shtëpiake.
Dorëzimi brenda Shqipërinë është falas.

Dërgo

Keni zgjedhur opcionin e porositjes nëpërmjet TELEFONIT.
Të dhënat tuaja (emri, mbiemri dhe numri) janë ruajtur me sukses.
Operatori ynë do t’ju telefonojë brenda 24 orëve. Qendra operative e “Megazbritje”-s ndodhet në Kroaci, prandaj do të pranoni një thirrje me prefiks kroat. Thirrja është falas.
Pagesën e produktit mund ta bëni gjatë dorëzimit në adresën tuaj shtëpiake.
Dorëzimi brenda Shqipërinë është falas.

Shkruani të dhënat për dorëzimin:
Dërgo
Të dhënat tuaja janë ruajtur me sukses.

Shkruani adresën e email-it në qoftë se e keni një të tillë, në mënyrë që të mund t'ju kontaktojmë në rast të ndryshimeve.

Dërgo

Faleminderit për porosinë tuaj!


  70% zbritje në matse digjitale ushqimore, i cili mat përqindjen e kalorive, kripë, proteina, yndyra, kolesterol, karbohidrate dhe fibra për 999 artikuj ushqimore, transporti falas- paguaj 2044 Lek në vend të 6822 Lek

  Prodhon dhe transporton: megazbritje.al
  Transport falas brenda 14-21 ditëve për të gjithë Shqipërinë 
  Transporti është i mundur vetëm për Shqipëri

  • Mundësitë e pagesës: me kartel bankare ose gjatë dorëzimit (kesh)
  • Nëse keni porositur produktin me mundësinë e pagesës gjatë dorëzimit, produkti do të arrijë në adresën tuaj brenda 14 deri në 21 ditë dhe mund të bëni pagesën gjatë marrjes së produktit
  • Pagesa është e mundur me kartelat vijuese: Visa, Maestro, MasterCard, American Express
  • Mund ta merrni produktin ekskluzivisht duke e pranuar at në adresën tuaj të shtëpisë
   • Oferta përfshin:
   • Shkallë dixhitale 1x Analiza ushqyese të ushqimeve
   • Bateri 4x AAA
   • Si të përdorni kodet për sende ushqimore në shqip
   • Numrat e kodeve për sende ushqimore shkarkuar [dosjen e 1] KETU [/ fotografi]
   • Udhëzime për përdorim shkarkim [dosjen 2] KETU [/ fotografi]
   • Karakteristikat e produktit:
   • Përmasat: 224 x 157 x 17 mm
   • Ekran LCD: 54 x 42 mm
   • Ekran me prekje me backlight
   • Memoria: 999 ushqime
   • Kapaciteti : 5 kg
   • Matsja vjen me 4 bateri AAA
   • Sipërfaqe qelqi për mirëmbajtjen e lehtë
   • 4 sensorë të sakta prekje

   Për çfarëdo pyetje shtesë, jemi në dispozicionin tuaj në e-mailin info@megazbritje.al dhe tel. 00385/21 471-044 (qendra operative në Kroaci)


   Gjithashtu ju rekomandojmë