Menu
Shporta e blerjeve 0

Kristale luksoze të vendosura (gjerdan, byzylyk, vathë), transporti falas

 • Lek 17,240
 • Ruaj Lek 15,140

X

Kristale luksoze të vendosura (gjerdan, byzylyk, vathë), transporti falas

Nëse dëshironi të porositni produktin nëpërmjet telefonit, ju lutemi shkruani të dhënat tuaja dhe operatori ynë do t'ju telefonojë brenda 24 orëve. Thirrja është falas.
Pagesën e produktit mund ta bëni gjatë dorëzimit në adresën tuaj shtëpiake.
Dorëzimi brenda Shqipërinë është falas.

Dërgo

Keni zgjedhur opcionin e porositjes nëpërmjet TELEFONIT.
Të dhënat tuaja (emri, mbiemri dhe numri) janë ruajtur me sukses.
Operatori ynë do t’ju telefonojë brenda 24 orëve. Qendra operative e “Megazbritje”-s ndodhet në Kroaci, prandaj do të pranoni një thirrje me prefiks kroat. Thirrja është falas.
Pagesën e produktit mund ta bëni gjatë dorëzimit në adresën tuaj shtëpiake.
Dorëzimi brenda Shqipërinë është falas.

Shkruani të dhënat për dorëzimin:
Dërgo
Të dhënat tuaja janë ruajtur me sukses.

Shkruani adresën e email-it në qoftë se e keni një të tillë, në mënyrë që të mund t'ju kontaktojmë në rast të ndryshimeve.

Dërgo

Faleminderit për porosinë tuaj!


  80% zbritje në kristalet luksoze të vendosura (gjerdan, byzylyk, vathë), transporti falas - paguani 2100 Lek në vend të 17240 Lek (Mundësia e pagesës kesh pas pranimit)

  Prodhon dhe transporton: megazbritje.al
  Transport falas brenda 5-7 ditëve për të gjithë Shqipërinë 
  Transporti është i mundur vetëm për Shqipëri

  • Mundësia shtesë e porositjes nëpërmjet TELEFONIT është e dhënë, për të porositur klikoni në fushë “Porositni nëpërmjet telefonit”
  • Mundësitë e pagesës: me kartel bankare ose gjatë dorëzimit (kesh)
  • Nëse e porosisni produktin me mundësinë e pagesës gjatë dorëzimit, produkti do të dërgohet në adresën tuaj brenda 5-7 dite, dhe pagesen mund ta bëni pas marrjes së produktit 
  • Mund ta merrni produktin ekskluzivisht duke e pranuar at në adresën tuaj të shtëpisë

  Oferta përfshinë:

  • Kristale luksoze të vendosura
  • Kompleti përmban:
  • Gjerdan 1x (gjatesi 46 cm)
  • Byzylyk 1x (gjatësi 18 cm)
  • 1 palë vathë (6 mm)

    Për çfarëdo pyetje shtesë, jemi në dispozicionin tuaj në e-mailin info@megazbritje.al dhe tel. 00385/21 471-044 (qendra operative në Kroaci)


    Gjithashtu ju rekomandojmë