Menu
Shporta e blerjeve 0

Depilator elektrike për femra

 • Lek 2,203.00
 • Lek 7,668
 • Ruaj Lek 5,465

X

Depilator elektrike për femra

Nëse dëshironi të porositni produktin nëpërmjet telefonit, ju lutemi shkruani të dhënat tuaja dhe operatori ynë do t'ju telefonojë brenda 24 orëve. Thirrja është falas.
Pagesën e produktit mund ta bëni gjatë dorëzimit në adresën tuaj shtëpiake.
Dorëzimi brenda Shqipërinë është falas.

Dërgo

Keni zgjedhur opcionin e porositjes nëpërmjet TELEFONIT.
Të dhënat tuaja (emri, mbiemri dhe numri) janë ruajtur me sukses.
Operatori ynë do t’ju telefonojë brenda 24 orëve. Qendra operative e “Megazbritje”-s ndodhet në Kroaci, prandaj do të pranoni një thirrje me prefiks kroat. Thirrja është falas.
Pagesën e produktit mund ta bëni gjatë dorëzimit në adresën tuaj shtëpiake.
Dorëzimi brenda Shqipërinë është falas.

Shkruani të dhënat për dorëzimin:
Dërgo
Të dhënat tuaja janë ruajtur me sukses.

Shkruani adresën e email-it në qoftë se e keni një të tillë, në mënyrë që të mund t'ju kontaktojmë në rast të ndryshimeve.

Dërgo

Faleminderit për porosinë tuaj!


  71% zbritje në depilator elektrike për femra, transporti falas - paguaj 2203 Lek në vend të 7668 Lek

  Prodhon dhe transporton: megazbritje.al
  Transport falas brenda 14-21 ditëve për të gjithë Shqipërinë 
  Transporti është i mundur vetëm për Shqipëri

  • Mundësitë e pagesës: me kartel bankare ose gjatë dorëzimit (kesh)
  • Nëse keni porositur produktin me mundësinë e pagesës gjatë dorëzimit, produkti do të arrijë në adresën tuaj brenda 14 deri në 21 ditë dhe mund të bëni pagesën gjatë marrjes së produktit
  • Pagesa është e mundur me kartelat vijuese: Visa, Maestro, MasterCard, American Express
  • Mund ta merrni produktin ekskluzivisht duke e pranuar at në adresën tuaj të shtëpisë
  • Oferta përfshin:
  • 1 depilator elektrike për femra
  • 1 Furçë për të pastruar depilatorin
  • 1 adapter 
  • Karakteristikat produktit:
  • Ngjyra: Rozë
  • Tension operativ 220 V nëpërmjet një adapteri
  • Mirëmbajtje e thjesht - pastrim me një furçë
  • Paraqitjen e produktit, shikoni galerinë e fotografive

  Për çfarëdo pyetje shtesë, jemi në dispozicionin tuaj në e-mailin megazbritje.al dhe tel. 00385/21 471-044 (qendra operative në Kroaci)


  Gjithashtu ju rekomandojmë